Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВЗа изборите, насробени на 4 април,

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВЗа изборите, насробени на 4 април,
Коментари Харесай

Ваня Нушева: Предизборната кампания трябва да премине през обществените медии срещу символични цени

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

За изборите, насробени на 4 април, сега могат да се отличат най-малко 7-8 казуса. Първият е обвързван с карантинираните - по какъв начин ще гласоподават. На второ място са българите в чужбина. На трето място е по какъв начин въобще ще се организира предизборната акция в изискванията на коронавирус. Това значи, че публичните медии би трябвало да бъдат употребявани като съществена платформа за осъществяване на предизборна акция. В тази връзка към момента не е късно да бъдат осъществени законодателни промени и да бъдат подхванати съответни дейности от ЦИК под управлението на медиите, които да доведат до равнопоставеност на всички участници в изборите. Това значи ниски или алегорични цени за реклама. 

Това разяснява в ефира на бТВ Ваня Нушева, учител в СУ.

Проблемът с машинното гласоподаване е смесването на двата метода в една и съща секция. Там, където има машина, ни бива да има хартиено гласоподаване, уточни тя.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР